Macparts - eksperter i mac reservedele

Macparts er en dansk virksomhed som er en del af Datalandet ApS.

Datalandet ApS har gennem årene repareret alt indenfor Apple. Vi driver blandt andet adskillige service centre under navnet PC Service Center.

Gennem tiden har det været meget ustabilt at samarbejde med Apple. I perioder vil de indgå et officielt samarbejde og i perioder vil de gå deres egne veje. Apple har struktureret deres service program således at det er meget svært at købe reservedele, hvis ikke du indgår et officielt samarbejde. Det er endvidere helt umuligt at få lov til at sælge til tredjepart som vi i dag gør her på Macparts.

Det at Apple ikke altid har været til at arbejde med betyder også at vi har måtte gå andre veje for at bestille reservedele til alle vores kunder. Vi har igennem de seneste år opbygget et stort netværk til de fabrikker, som producerer Apple reservedele. Det betyder faktisk at vi i dag kan tilbyde vores kunder både billigere reservedele og hurtigere leveringstid. 

Vi blev i slutningen af 2019 enige om at det var tid til at flere kunne få glæde af vores gode forbindelser. Vi har derfor lanceret Macparts som sælger reservedele til private forbrugere, men også henvender sig til vores kolleger i branchen. Det er vigtigt for os at andre reparatører også ser dette som en mulighed, derfor vil du se at der på stort set alle produkter vil være en fordelagtig mængderabat.

Hvorfor vælge Macparts?

Mængde rabat

Vi henvender os både til private og erhverv. Hvis i driver en forretning vil i med fordel kunne vælge os og have fuld gennemsigtighed på prisen.

Ekspres levering

Vi ved at der kan opstå situationer hvor i skal bruge nogle reservedele omgående. Derfor tilbyder vi også en nyt unikt koncept, hvor i kan få leveret reservedelene personligt samme dag indenfor 50 km fra Hellerup.

Kvalitet

De reservedele vi sælger er af højeste kvalitet. Vi har faktisk en RMA rate på under 1%.

Add to cart