Erhvervsaftale

Hos macparts.dk sælger vi et stort udvalg af reservedele til Apple produkter. Særligt macbook reservedele er vi stærke på. 

Vi er opmærksomme på at hjælpe værksteder og vores kolleger i branchen, med at få større tilgængelighed til Apple reservedele. Vi tilbyder derfor flere forskellige erhvervsløsninger, se mere nedenfor.

Værksteder - Leverandør aftale

Macparts.dk tilbyder at oprette en erhvervskonto til virksomheder, som ønsker at handle her regelmæssigt. En erhvervskonto betyder typisk også besparelser både på produkter og fragten. Når vi opretter en erhvervskonto vil vi samtidig lave en kreditvurdering. Herefter vil vi vurdere hvorvidt vi kan give kredit, samt hvor stor denne eventuelt vil være. Betalingsbetingelser vil typisk være 8 dage.

Vores erhvervsaftaler henvender sig til virksomheder som handler for minimum 50.000 pr måned.

Ønskes en erhvervsaftale bedes i sende en henvendelse til info@macparts.dk, i mailen må i meget gerne inkludere CVR nummer, forventet månedlig bestilling samt ønsket kredit.

Vi glæder os til at være jeres faste leverandør af Apple reservedele. 

Reseller - Dropshipping

Driver i en webshop, og ønsker du at tilføje Apple reservedele?
Eller dæker lageret ikke hele efterspørgslen?

Hos macparts.dk tilbyder vi at dropshippe jeres ordre direkte til kunden. I skal blot bestille varen via en erhvervskonto og vælge muligheden “dropshipping”.

Når vi opretter en erhvervskonto vil vi samtidig lave en kreditvurdering. Herefter vil vi vurdere hvorvidt vi kan give kredit, samt hvor stor denne eventuelt vil være. Betalingsbetingelser vil typisk være 8 dage.

Ønskes en erhvervsaftale bedes i sende en henvendelse til info@macparts.dk, i mailen må i meget gerne inkludere CVR nummer samt ønsket kredit.

Vi glæder os til at være jeres faste leverandør af Mac reservedele. 

Reparationer

Macparts.dk udfører ikke reparationer, men vores kollegaer fra PC Service Center udfører alle reparationer af PC & Mac.

De tilbyder også fordelagtige aftaler til virksomheder, kommuner og skoler.

Add to cart